Logo House Tempat Nongkrong Sekaligus Belanja

logo house facade

If you looking for the place to hang out with your friends while visiting Denpasar area, you can choose and stop by to this quite new place, Logo House. This restaurant has a concept mix between hanging out and shopping because of any fashion store side the restaurant. You can take a sight to the store while waiting for your order is ready.

Let’s Come In

Entering the restaurant with a spacious parking lot, you no need to worry bring your friends and meet up here. Logo House has two open areas for smoking guest and this place very instagenic with the cute and industrial concept. The restaurant also has a private room for guest that need to have a meeting with a casual and relax vibe. You need to reserve the private room in advance if you are planning to have a meeting in Logo House.

Logo house bali
Private meeting room at Logo House

Need a genic spot for your Instagram feed, just go to their second open air at the backyard, you can find spot London street ambiance look-alike for you take some photos. You can take some photos to in the store that have a good concept about denim and t-shirt.

The Menu

There is have lots of food and drink choices to full up your tummy and make it happy. Italian menu and some of the delicious local menu you can choose for your lunch or dinner. Or you just want to enjoy some drinks and some finger foods to accompany you and friends, they have a lot of choices.  

menu in logo house bali
Menu and price in Logo House Bali

I Try their ice cappuccino when I was visiting Logo House with my friends, quite nice and of course, eliminate my thirst on the hot day when I have visited Ubud and stop by to this place while driving to home.

The Price

You no need to dig your pocket too deep, all the prices for drink and food in Logo House are still affordable and worth it.

The Direction

If you come from Jl. Teuku Umar just heads northeast and turn left onto Jl. Diponegoro, turn right onto Jl. Yos Sudarso then turns right onto Jl. Sudirman and use the left lane to stay on Jl. Sudirman. Turn left onto Jl. Raya Puputan and Jl. Cok Agung Tresna and turn left onto Jl. Merdeka. Logo House will be on the left-hand side.

Bahasa Version

Bar at Logo House Bali
Bar at Logo House

Kamu bingung nyari tempat nongkrong seru bareng temen saat kamu pas di daerah Denpasar? Gak usah bingung, karena rekomendasi cafe yang satu ini bakal bikin kamu dan teman-teman betah buat berla-lama di sini.

Nongkrong Sekaligus Belanja

Yup, Logo House. Cafe yang beralamat di Jl. Merdeka no.8 Renon ini, menawarkan konsep nongkrong sekaligus belanja. Semacam cafe dan factory outlet di Bandung gituh. Parkiran yang luas, bakal bikin kamu dan teman-teman dengan gampang memutuskan buat ketemu di cafe ini aja, tanpa repot untuk cari parkir, you know one of problem in Bali is limited parking area,huuft.

smoking area at logo house
Smoking area front
Store at Logo House
Store at Logo House

Cafe yang cukup luas jika dibandingkan beberapa cafe yang ada di sekitar Logo Hous, memebuat Logo House keliatan mentereng. Bergaya industrial, Logo House punya banyak tempat duduk dan dua ruangan open air untuk kamu yang merokok,

Selain itu, Logo House juga punya ruang private untuk kamu melakukan private meeting dengan teman kantor ataupun klien, biar berasa lebih santai gituuh meetingnya. Lagian meeting gak usah tegang-tegang banget lah ya, suasana yang beda dan santai, justru bakal bikin ide-ide brilian tumpah ruah buat mecari jalan keluar. Sotoy banget ya…

Private event you can held in Logo House
Private event you can held in Logo House
non-smoking room-at-logo-house
Non smoking area at Logo House

Pilihan makan dan minuman di sini juga banyak banget, menu makanan baik yang lokal ataupun menu internasional disediakan di sini. Soal harga, ya cukup terjangkau lah, gak perlu merogoh kocek terlalu dalam, kaya mau ngubur masa lalu kamu bareng mantan. Sebanding lah ama rasanya.

Owh ia, kurang lengkap rasanya kalo pergi ke suatu tempat atau cafe gak foto-foto. Sekarang ini, semua tempat terutama cafe, berlomba-lomba untuk menarik pelanggan dengan desain interior yang instagramable banget, maklum pengunjung jaman now harus selalu update di semua media sosial. Cobalah duduk di ruang terbuka di daerah belakang, kamu bakal menemukan spot instagenic dengan suasana jalanan kota London.

Logo House backyard
Instagramable Backyard at Logo House

Jadi, nambah satu lagi kan referensi tempat nongkrong kamu, lumayan buat alternatif pilihan kamu dan teman-teman nongkrong. Makanya dukung terus blog ini ya, suapaya bisa  kasih kamu banyak referensi tempat nongkrong dan liburan asik.

Logo House Bali

Please support this blog with your positive comment, like, subscribe and share on your social media.

Cheers

Related post

Spread the love

Comments

    1. Post
      Author
      mainbentar

      Sebenernya ini emang “Bandung banget” sih konsepnya. Kalo pas saya ke Bandung, ajakin ngopi di tempat yang seru dong kak..

        1. Post
          Author

Jangan lupa meninggalkan komentar. Karena komentar yang kamu tinggalkan, memberi harapan baik untuk blog ini :)